Μικρομεσαίες επιχειρήσεις – Έως 31 Αυγούστου οι αιτήσεις για την επιδότηση τόκων δανείων

Μέχρι 31 Αυγούστου 2020, παραμένει «ανοικτή» η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στη δράση «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19».

Προκειμένου να αξιοποιηθεί από τους λήπτες η δυνατότητα της παράτασης της ενίσχυσης για 5 μήνες, ο λήπτης της ενίσχυσης θα πρέπει να υποβάλλει αίτημα παράτασης της χρηματοδότησης για τους 2 επιπλέον μήνες.

Αυτά αναφέρονται στο νέο κύκλο συχνών ερωτήσεων-απαντήσεων για τη δράση «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19» του ΕΠΑνΕΚ, που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ.

– Για τη συμπλήρωση της αίτησης στο ΠΣΚΕ είναι αναρτημένο εγχειρίδιο με οδηγίες στην καρτέλα πληροφορίες και τα υποδείγματα των Υπεύθυνων Δηλώσεων σε επεξεργάσιμη μορφή.

– Η Πρόσκληση παραμένει «ανοικτή» για την υποβολή αιτήσεων έως την 31-08-2020 και ώρα 17.00.

– Προκειμένου να αξιοποιηθεί από τους λήπτες η δυνατότητα της παράτασης της ενίσχυσης για 5 μήνες, ο λήπτης της ενίσχυσης θα πρέπει να υποβάλλει στο ΠΣΚΕ αίτημα παράτασης της χρηματοδότησης για τους 2 επιπλέον μήνες

– συμπληρώνοντας στο ΠΣΚΕ τα σχετικά πεδία του σημείου «ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ», επισυνάπτεται εκ νέου επικαιροποιημένη την υπεύθυνη δήλωση Β του Παραρτήματος VII. Οριστικοποιείται η αίτηση, ώστε αυτή να καταστεί διαθέσιμη προς επεξεργασία σε επόμενο στάδιο.

Προηγούμενο άρθροΚαθηγητής Κούβελας: Σε μία τριετία στην Ελλάδα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού
Επόμενο άρθροΚοινωνικός τουρισμός : Μέχρι και σήμερα οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων