ΝΔ για Μάτι – Οι αποκαλύψεις στοιχειώνουν τους πρωταγωνιστές εκείνης της μέρας

Καμένα αυτοκίνητα διακρίνονται στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι, Τρίτη 24 Ιουλίου 2018. Απανθρακωμένα πτώματα βρέθηκαν σε χωράφι, σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από τη θάλασσα. Στην περιοχή δεν υπάρχει ακτή αλλά βράχια, γεγονός που δείχνει ότι οι άνθρωποι που πρέπει να επιχείρησαν να βρουν διέξοδο στη θάλασσα, εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μέσα στις φλόγες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Τον τελευταίο χρόνο η κυβέρνηση έκανε πολλά για το Μάτι και για την ενίσχυση και αναδιοργάνωση της αντιπυρικής προστασίας

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη συμπλήρωση δυο ετών από την πυρκαγιά στο Μάτι  – 23/07/2020

Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα που 102 ψυχές έχασαν τη ζωή τους στη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι.

 Έπειτα από δύο χρόνια, συγκλονιστικές αποκαλύψεις εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να στοιχειώνουν τους πρωταγωνιστές εκείνης της ημέρας. Η απόδοση δικαιοσύνης είναι βασική προϋπόθεση ώστε οι 102 ψυχές να αναπαυθούν.

 Τον τελευταίο χρόνο η κυβέρνηση έκανε πολλά για το Μάτι και για την ενίσχυση και αναδιοργάνωση της αντιπυρικής προστασίας.

Ωστόσο μένουν πολλά ακόμα να γίνουν προκειμένου να γυρίσει οριστικά σελίδα το Μάτι και για να μην ξαναζήσουμε παρόμοια τραγωδία.

 Με σχέδιο και πολλή δουλειά Κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση και κοινωνία των πολιτών θα το κάνουμε πράξη.

Προηγούμενο άρθροΠιερρακάκης – Προανήγγειλε απλουστεύσεις για αποζημιώσεις και παραπεμπτικά εξετάσεων στα κινητά
Επόμενο άρθροΠατούλης: «Ειλικρινής σχέση Α’ και Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης»