Ένα θαύμα συνέβη στη Ρόδο ανήμερα της Αγίας Παρασκευής. Η εικόνα της Αγίας Παρασκευής δάκρυσε σύμφωνα με τους πιστούς και τον Μητροπολίτη Ρόδου.

Η εικόνα που ήταν στο νεκροταφείο του χωριού, μεταφέρθηκε πριν από λίγο στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Απολλώνων. Ο κόσμος σχηματίζει ουρά για να προσκυνήσει την εικόνα και να δει το θαύμα.


Οι μαρτυρίες


Συγκεκριμένα, σύμφωνα όσα αναφέρουν οι πιστοί, η εικόνα της Αγίας Παρασκευής άρχισε να δακρύζει ανήμερα της εορτής της, με αποτέλεσμα το νέο να μαθευτεί γρήγορα.

Η εικόνα παραμένει στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού και σήμερα το μεσημέρι θα μεταβεί στο Ναό για να δει την εικόνα από κοντά ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Απολλώνων Μάκης Λαγογιάννης με δηλώσεις του στον Sky έκανε λόγο για θαύμα, θέτοντας τον προβληματισμό σε όσους το αμφισβητούν, γιατί δε συνέβη το ίδιο και σε άλλες εικόνες της εκκλησίας.


«Ταπεινότητα» συστήνει ο Μητροπολίτης Ρόδου


«Ταπεινότητα και σεμνότητα» συστήνει ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος για την περίπτωση της εικόνας της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Απόλλωνα της Ρόδου που φαίνεται να δακρύζει.

Η εικόνα, που βρίσκεται στον Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού των Απολλώνων κατά τον Μητροπολίτη Ρόδου που την επισκέφθηκε χθες, «εμφανίζει ένα κολλώδες υγρό που μοιάζει με λάδι με ευχάριστη οσμή».
Εν τω μεταξύ πολύς κόσμος εξακολουθεί να συρρέει στον Ναό για να δει την εικόνα.

Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Χίος: Οι απειλές που δεχόταν και ο «σχιστομάτης» δράστης – Πού στρέφονται οι αρχές (video)
Επόμενο άρθροΦωτιά στο Μάτι: Απολογείται στον ανακριτή η Ρένα Δούρου