Νίκος Πορτοκάλογλου – Εν πλω συναυλία στον Θερμαϊκό (pics – video)

Πορτοκάλογλου εν πλω… είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρίσκονταν στις 29 Ιουλίου (2020) στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στον Θερμαϊκό.

Η ζωντανή εν πλω συναυλία από το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πορτοκάλογλου διεξάχθηκε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του πάνω σε καραβάκι που έπλεε στον Θερμαϊκό, κατά το μήκος της παλιάς και της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης.

Η καταπληκτική αυτή συναυλία τράβηξε τα βλέμματα και την προσοχή τόσο των Θεσσαλονικέων όσο και των τουριστών της πόλης!

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, αποφάσισε να κρατήσει την εν λόγω συναυλία «μυστική» με στόχο να αποφευχθεί ο συνωστισμός, αφού ο κορονοϊός βρίσκεται ανάμεσά μας.

Φυσικά, οι λάτρεις της παραλίας, που απολάμβαναν εκείνη την ώρα τη βόλτα τους, ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την πρωτότυπη αυτή συναυλία.

Παρών σε αυτήν την καινοτόμα μουσική εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αναφερόμενος στη συναυλία, ο κ. Ζέρβας, δήλωσε:

«Το κρατήσαμε κρυφό»

«Διοργανώσαμε μαζί με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης μια secret συναυλία.»

«Το κρατήσαμε κρυφό, γιατί δεν θέλαμε να υπάρχει συνωστισμός και να δημιουργηθεί πρόβλημα.»

«Ξέρετε ότι αυτές οι μέρες είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.»

«Αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο δώρο για τους Θεσσαλονικείς, ώστε να δουν κάτι εν πλω.»

«Το ωραιότερο κομμάτι της πόλης μας, το οποίο είναι η παραλία, ο Θερμαϊκός, αυτήν τη στιγμή έχει πάνω σε ένα πλεούμενο έναν καταπληκτικό καλλιτέχνη που όλοι τον θαυμάζουμε και τον καμαρώνουμε και θα τον απολαύσουμε τις επόμενες ώρες»

Τέλος, ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη δράση είναι η πρώτη από μία σειρά ευχάριστων εκπλήξεων, οι οποίες θα αποκαλυφθούν (μία-μία) αυτό το καλοκαίρι στην πόλη.

Και άλλες πολιτιστικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη υπόσχεται ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης

Ο κ. Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, υπογράμμισε:

 «Η εν πλω συναυλία ήταν μια έκπληξη για τους συμπολίτες του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και για τους τουρίστες που μας επισκέπτονται.»

«Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για να αντικρίσουν το πανέμορφο τοπίο παράλληλα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.»

«Αυτό που έχω να υποσχεθώ είναι και άλλες δράσεις, φυσικά εφόσον το επιτρέψουν οι καταστάσεις.»

Προηγούμενο άρθροΜουεζίνης πέθανε στην Αγία Σοφία από ανακοπή καρδιάς
Επόμενο άρθροΒηρυτός – Πέντε Έλληνες τραυματίες – Οι δύο σε σοβαρή κατάσταση – Νεκρή μία Ελληνίδα