Τραμπ: Αυτή είναι η «ανακάλυψη» για τον κορονοϊό

Πληροφορίες για τα όσα σκοπεύει να ανακοινώσει ο Ντόναλντ Τραμπ στην συνέντευξη Τύπου με θέμα τον κορονοϊό, δίνει η εφημερίδα κορονοϊό.

Έτσι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει απόψε την κατεπείγουσα έγκριση της χρήσης πλάσματος από ασθενείς που μολύνθηκαν από τον κορονοϊό και έχουν αναρρώσει από την ασθένεια Covid-19 που προκαλεί.

Η θεραπεία με πλάσμα ασθενών Covid-19, είναι γνωστή και διαδεδομένη ανά τον κόσμο, ενώ έχει ήδη χορηγηθεί σε περισσότερους από 70.000 ανθρώπους, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post που επικαλείται πηγές οι οποίες έχουν γνώση της απόφασης αυτής.

Η μεγάλη «ανακάλυψη» που υπόσχεται ο Τραμπ για τον κορονοϊό

Η ανακοίνωση θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου που πρόκειται να παραχωρήσει αργότερα σήμερα ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Μια δημόσια τοποθέτηση που θα φέρει μια σημαντική «ανακάλυψη» στο μέτωπο της θεραπείας του κορονοϊού, σύμφωνα με το Tweet του Λευκού Οίκου.

Νωρίτερα, δημοσίευμα των FT υποστήριζε πως ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί να δώσει έγκριση στο πειραματικό εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό, το οποίο και ερευνά το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, στις 3 Νοεμβρίου.

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός – Γαλλία: Ρεκόρ μολύνσεων – 4.897 νέα κρούσματα
Επόμενο άρθροΛευκορωσία: Πάνω από τους διαδηλωτές πέταξε ο Λουκασένκο με Καλάσνικοφ (Video – pics)