Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός – Το Σάββατο στο ΔΣ της ΔΕΘ-Helexpo (video)

Meeting between the Prime Minister of Greece, Kyriakos Mitsotakis and a a member of the political bureau of the (CPC) Central Committee and director of the office of the central commission for foreign affairs,Yang Jiechi, in Athens, on Sept.4, 2020 / Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλή του κεντρικού οργάνου εξωτερικών υποθέσεων της ΚΕ του ΚΚ της Κίνας, Yang Jiechi, στην Αθήνα, στις 4 Σεπτεμβρίου, 2020

Με το… καλησπέρα έκανε παρατήρηση για τις μάσκες

Αργά το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και κατέλυσε στο ξενοδοχείο Electra Palace, όπου βρίσκεται και ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Δεν συμμετείχε, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, στο πάνελ με θέμα τις Προοπτικές Ανάπτυξης της Βορείου Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο ο κ. Μητσοτάκης αντάλλαξε σύντομο χαιρετισμό με παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, χωρίς να παραλείψει να κάνει παρατήρηση σε κάποιους από αυτούς που δεν φορούσαν μάσκα.

Το Σάββατο, στις 10:00 θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ-Helexpo, ενώ στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum. Την Κυριακή, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους.

Προηγούμενο άρθροΟΑΕΔ -Προσλήψεις εκπαιδευτικών για τις ΕΠΑΣ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης για ελληνοτουρκικά-κορονοϊό: Μέτρα στήριξης – Τι θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ