«Οι αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας διασφαλίζουν την ενίσχυση μεγάλων ξένων επενδύσεων» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων στη συνάντηση με τα ηγετικά στελέχη.
Η προοπτική περαιτέρω επενδύσεων στη χώρα μας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Fraport AG Stefan Schulte, τον Αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Fraport Greece Χρήστο Κοπελούζο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport Greece Alexander Zinell. Παρών από την πλευρά της κυβέρνησης ήταν επίσης ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα εκφράστηκε ικανοποίηση για την εξεύρεση αμοιβαία επωφελούς λύσης όσον αφορά τα εκκρεμή ζητήματα και καταγράφηκε κοινή κατανόηση για τη συνέχιση και τη διεύρυνση των σχετικών επενδύσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «οι αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και το γεγονός ότι η Ελλάδα διαθέτει μια φιλοεπενδυτική και μεταρρυθμιστική κυβέρνηση διασφαλίζουν όλες τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση των μεγάλων ξένων επενδύσεων στη χώρα».

Προηγούμενο άρθροΠότε ξεκινά η συνταγογράφηση του εμβολίου για την γρίπη – Τι αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου
Επόμενο άρθροΑΑΔΕ: Παρατείνονται οι προθεσμίες για δηλώσεις μισθωτηρίων ακινήτων και Covid στο Taxisnet