Μια νέα αποκάλυψη έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Αγγλία, καθώς ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό τον περασμένο Απρίλιο. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ, 38 ετών, κράτησε τη διάγνωσή του κρυφή, γιατί ήθελε να αποφύγει την ανησυχία του κόσμου.

Λίγες ημέρες πριν η Αγγλία περάσει σε δεύτερο εθνικό lockdown, με τα μέτρα να ξεκινούν την Πέμπτη, φτάνουν τα νέα για τη θετική διάγνωση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Νοσηλεύτηκε και θεραπεύτηκε από γιατρούς στο παλάτι. Έμεινε στην απομόνωση στο σπίτι του Anmer Hall, στο Νόρφολκ. Παρά την ασθένεια είχε πραγματοποιήσει 14 τηλεφωνικές επικοινωνίες και βιντεοκλήσεις στο πλαίσιο των πριγκιπικών του καθηκόντων.

Περίπου την ίδια περίοδο, τον Μάρτιο είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και ο πρίγκιπας Κάρολος, 71 ετών και ο οποίος πέρασε επτά ημέρες αυτο-απομόνωσης στη Σκωτία έπειτα από την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δημόσιας εμφάνισής του μετά την ανάρρωσή του από τον κορονoϊό, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε ότι δεν είχε ανακτήσει πλήρως την αίσθηση της γεύσης και της μυρωδιάς του. Ωστόσο, συμπλήρωσε αργότερα ότι πέρασε ήπια τον κορονοϊό.

Προηγούμενο άρθροΥπ. Ανάπτυξης: Πρόστιμα 25.200 ευρώ για μη τήρηση μέτρων κατά της πανδημίας
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Συγκαλεί την Τρίτη την ΚΟ της ΝΔ – Την Παρασκευή απαντά στον Τσίπρα για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς