Με ενιαίο e-pass η διέλευση από όλα τα διόδια της χώρας από την Τετάρτη 4/11

Tη δυνατότητα να περνούν οι οδηγοί από τις 4/11 από οποιονδήποτε σταθμό διοδίων χρησιμοποιώντας τον πομποδέκτη που ήδη διαθέτουν, ανεξαρτήτως παραχωρησιούχου και χωρίς να προβούν σε καμία επιπλέον ενέργεια, ανακοίνωσαν με κοινό δελτίο Τύπου τα υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

«Η λειτουργία του ενιαίου e-pass είχε εξαγγελθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και έρχεται να δώσει λύση σε ένα ζήτημα που δυσχεραίνει την καθημερινότητα όσων πολιτών κινούνται σε αυτοκινητόδρομους», αναφέρεται στην ανακοίνωση, καθώς με το μέχρι τώρα ισχύον καθεστώς, οι οδηγοί έπρεπε να διαθέτουν τρεις διαφορετικές συσκευές – πομποδέκτες για όλους τους αυτοκινητοδρόμους.

«Με τη διαλειτουργικότητα των διοδίων δίνεται η δυνατότητα διέλευσης με οποιονδήποτε από τους υφιστάμενους πομποδέκτες. Με αυτό τον τρόπο οι μετακινήσεις θα γίνονται ευκολότερα, με μικρότερες ουρές, λιγότερη ταλαιπωρία και μεγαλύτερη ταχύτητα σε όλη την επικράτεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροEurogroup: «Είμαστε ενωμένοι στην απάντησή μας σε αυτή την κρίση της πανδημίας»
Επόμενο άρθροΜαρέβα Μητσοτάκη: Άνοιξε το σπίτι της στους Financial Times και αποκάλυψε όλα όσα αγαπά