Θ. Καράογλου: «Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους»

«Η επόμενη μέρα, εφόσον θα έχει ξεπεραστεί η κρίση του κορονοϊού, πρέπει να μας βρει ενωμένους», τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, στο 5ο Thessaloniki Summit.

«Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι δυσάρεστες για όλους, για την οικονομία, την ανθρώπινη ζωή, την εργασία, την επιχειρηματικότητα, τα νοικοκυριά. Όμως, ως κυβέρνηση κάναμε, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την προστασία της υγείας των πολιτών» συνέχισε ο υφυπουργός.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στις ενέργειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην υγεία και στην οικονομία. «Μέχρι στιγμής έχουμε διαθέσει 24 δισεκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας. Το νέο πακέτο μέτρων που ήδη ανακοίνωσε η κυβέρνηση ανέρχεται σε 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ για το μήνα Νοέμβριο και στα 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ έως το τέλος του έτους, ενισχύοντας το «δίχτυ ασφαλείας» που έχουμε ήδη δημιουργήσει προκειμένου κανένας συμπατριώτης μας να μην μείνει απροστάτευτος και να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΔιαθέσιμο από το gov.gr το πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών
Επόμενο άρθροΜεγαλώνει το μητρώο στελεχών της ΝΔ